In ons Evangelisch Kindcentrum de Olijfboom in Deventer, onderdeel van Stichting de Passie, bieden we kinderen van 0-12 jaar een doorgaande ontwikkelingslijn. 

 

In het nieuwe schooljaar 2023-2024 hebben wij ruimte voor twee

LIO-stagiaires in OB en MB. 

Het betreft een plek in groep 2 en in groep 6 met elk 15 leerlingen, van januari (febr.) t/m juli 2024. 

Als LIO draai je mee in alle facetten van het onderwijs geven aan de groep en maak je deel uit van het team. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als toekomstige professional. Je wordt begeleid door een werkplekbegeleider die tevens je duo-collega is. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de groep. Je duo collega heeft twee dagen in de week de hele groep, op drie dagen in de week wordt de groep in tweeën gedeeld en ben je voor die dagen de leerkracht van de helft van de groep.

 

Onze school – missie en organisatie
EKC de Olijfboom staat voor goed onderwijs, aandacht voor het individuele kind en voor liefde en passie voor de Here God. Op onze school werken we thematisch, bij de kleuters ontwikkelingsgericht, stimuleren we het onderzoekend leren en de talenten van de kinderen. Het werken met hoofd, hart en handen zijn de drie doeldomeinen waar het onderwijs zich op richt. Daarnaast is het ons diepe verlangen dat de kinderen hun leven bouwen op de rots Jezus Christus als hun levensfundament. Al onze medewerkers zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft.

 

Jij bent een leerkracht in opleiding die…

 • Jezus Christus van harte volgt;
 • een “drive” heeft om ieder kind tot zijn/haar recht te laten komen;
 • affiniteit heeft met gedifferentieerd werken;
 • wil bijdragen aan een rustig en veilig pedagogisch klimaat;
 • ondernemend en besluitvaardig is;

 

Wij verwachten daarnaast dat je actief en meelevend lid bent van een christelijke (kerkelijke) gemeente en lezen graag waarom je je stage in een Bijbelgetrouwe organisatie wilt doen.

 

Wat wij bieden…

 • de mogelijkheid je geloof actief in te zetten in je stage en bij te dragen aan de educatieve en geestelijke vorming van kinderen;
 • een jong, enthousiast team van zo’n 25 collega’s, dat kwalitatief goed onderwijs geeft en een prettig en rustig pedagogisch klimaat schept;
 • ondersteuning en samenwerking met je naaste collega in hetzelfde leerjaar en groep;
 • in de kleutergroepen worden alle thema’s samen met de onderbouw collega’s voorbereid en wordt er veel samengewerkt en samen gespeeld.
 • aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • stagevergoeding van € 200,– per maand en reiskosten vergoeding;

 

Ben je enthousiast over deze functie en wil je met volle overtuiging meewerken aan ons onderwijs? Stuur dan uiterlijk 5 juni 2023 je motivatiebrief met CV aan naar de directeur, Renate de Jong, via directie@ekcdeolijfboom.nl. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen via 0570 – 820 225.

Goed om te weten
Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.
Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature stellen we niet op prijs.