Thema avond ‘Opvoeden in onze maatschappelijke druk(te)’
Dinsdag 23 januari 2024

Hoe balanceer ik als ouder tussen de behoeftes van mijn kind en de eisen/mogelijkheden van ons hedendaags bestaan?

Opvoeden is een lastige taak. De ontwikkelingen in de maatschappij, je eigen wensen en verwachtingen en die van je kind… het botst nog weleens. En dat terwijl je juist zo je best doet om iedereen gelukkig te maken. Herken je dit?

Kom dan naar deze avond met Hanneke Poot-van der Windt.  Ze neemt je op haar energieke wijze mee om hier inzicht in te krijgen. De theorie afgewisseld met de praktijk maakt dat het een boeiende leerzame avond gaat worden.

Tijdens deze thema-avond bespreekt zij onderwerpen als slaap en rust, het tempo van ouders en kinderen, de hersenontwikkeling en wat kinderen hierin nodig hebben (televisie/computergebruik, smartphones, etc.). Maar ook het gedrag van kinderen, de motorische ontwikkeling en vooral ook jouw vragen komen aan bod.

Hanneke is kinderfysiotherapeute, ergotherapeute, psychomotorisch remedial teacher en docente. Ze is een veelgevraagd spreekster op verschillende onderwijsconferenties en verzorgt ouderavonden door heel Nederland. 

Op dinsdagavond 23 januari komt ze op de Olijfboom. Je bent van harte welkom! Ook als je geen kinderen op de Olijfboom hebt.

Tijd: 19.45 uur inloop met koffie/thee. Start programma 20.00 uur tot 22.00 uur.
Waar: Enkdwarsstraat 2, Deventer

Meld je hieronder aan.

 

Aanmeldingsformulier thema-avond