Open Huis 9 februari 2024

Welkom!

Ontdek de Olijfboom: de basisschool in Deventer waar God centraal staat!

Waar personeelsleden werken met een passie voor God en het werken met kinderen.

Op ons Open Huis kan je de hele school bekijken, de themaviering bijwonen, leerkrachten en directie ontmoeten en vooral sfeer proeven.

Je bent, samen met je kind(eren), van harte welkom! Je kan binnenlopen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De koffie, thee en wat lekkers staat klaar!

Om 10.30 uur is er een presentatie door de directie met meer achtergrond informatie over onze school.

Of de school bij jullie past? Na het Open Huis weet je het vast!

Meld je hieronder aan.

 

 

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht.

Waarom de Olijfboom?

Thematisch onderwijs

Op onze school werken we met thema’s. Dat maakt het leren leuk en interessant. Door spelen en verkennen ontdekken we samen de wereld.

Hoofd, hart en handen

Leren doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en met je handen. We bewegen veel en je krijgt vaak creatieve vakken zoals muziek, handvaardigheid en drama. In ons talentenlab duiken we via ontdekkend leren in de wereld van wetenschap en techniek.

Jij bent waardevol

Mensen lijken op elkaar, maar toch zijn ze allemaal verschillend. Daarom kijken we naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om te leren. We houden rekening met je niveau, tempo en mogelijkheden. Want dan kun je goed groeien en ontwikkelen.
De Olijfboom is een plek waar je mag zijn wie je bent, in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat jij met plezier naar school gaat.