Kisiwa Wandelactie
Over 3 weken gaan we lopend naar school voor Stichting Kisiwa. In de week van 4-8 juli kunnen de leerlingen zich inzetten voor de sponsoractie: Lopend-naar-school. Tijdens deze actie komen de scholieren lopend naar school om geld in te zamelen voor hun leeftijdsgenootjes in Kenia.
Leerlingen reageerden erg positief nadat de actie in de klassen werd toegelicht. Enkele kinderen uit de onderbouw gaven aan dat ze hun spaarpot zouden gaan legen en de inhoud doneren voor hun leeftijdsgenootjes in Kenia. In de hogere klassen werd ook positief gereageerd en begonnen enkele leerlingen al direct met oefenen door onder andere vanaf Diepenveen naar school te lopen.

Mag uw kind mee doen? Meedoen is heel simpel. U kunt namelijk zelf de afstand en frequentie kiezen. Leerlingen hoeven niet vanaf huis te lopen maar kunnen zelf een startpunt kiezen, bijvoorbeeld De Koningskerk.
Het vinden van sponsors is ook eenvoudig. Daarvoor is een actiepagina opgezet: https://supp.to/lopend-naar-school#register Hier kunt u uw kind aanmelden. Kies daarbij als ‘team’ de klas waar uw kind deel van uitmaakt. Na het aanmelden ontvangt u een persoonlijke actiepagina die gemakkelijk gedeelt kan worden per mail/Whatsapp met vrienden en familie. Begin op tijd met het zoeken van sponsors zodat we samen een mooie opbrengst kunnen genereren en de kinderen in Kenia ook in dit onstuimige jaar de kans kunnen geven om naar school te gaan.
Voor vragen, stuur een appje/mailtje naar de oprichter van Stichting Kisiwa, Ruben Koning: 0652544217 / Ruben@kisiwa.nl