directie

directieIk ben Renate de Jong en woon al sinds 1996 in het mooie Twello. Van huis uit ben ik christelijk opgevoed en door de jaren heen is mijn geloof gegroeid. In 2004 ben ik tot bekering gekomen en ontving ik een Levend
Geloof in en door de Heer Jezus Christus. Zo werd mijn naam ‘Renate’, die betekent ‘opnieuw geboren’, ook werkelijkheid. De relatie die ik nu mag ervaren door Zijn zoon Jezus Christus is het fundament van mijn leven geworden. Ik ben getrouwd met Alex en samen hebben we drie kinderen: Tim (1989), Marian (1991) en Ferdinand (1997). Ik heb 26 jaar gewerkt als leerkracht op drie verschillende scholen in het (speciaal) onderwijs.

Op de laatste school heb ik 4 jaar gewerkt als intern begeleider en teamleider van de SO afdeling. Ik ben graag in de natuur, speel gitaar en hou erg veel van lezen.

Ik ervaar het als een bijzondere roeping en bediening om op deze Evangelische Basisschool als directeur te mogen werken. Om in samenwerking met het bestuur, team en ouders de Olijfboom op te bouwen tot een veilige, leerzame en plezierige plek waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op geestelijk, cognitief, creatief, lichamelijk en sociaal emotioneel gebied.