Peuterplein Woensdag 3 april 2024

Kom je spelen op het Peuterplein?

Kom samen met uw peuter sfeer proeven op

woensdag 3 april 2024 van 09.00 uur – 10.00 uur

Kan uw peuter niet wachten om naar de basisschool te gaan? Superleuk natuurlijk, maar het kan ook best spannend zijn! Daarom zetten we graag deze stap samen met u.

Op woensdagochtend 3 april  staan de deuren van onze school open.

Van 9.00-9.30 uur mag uw peuter, samen met onze kleuters, lekker spelen op het plein. Daarna mag iedereen mee naar binnen om te zien wat er allemaal in de klas gebeurt. En natuurlijk staat er een kopje koffie/thee voor u klaar!

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op ons plein en in onze school.

Meer informatie volgt later.

Kom tot bloei op de Olijfboom!

Thematisch onderwijs

Op onze school werken we met thema’s. Dat maakt het leren leuk en interessant. Door spelen en verkennen ontdekken we samen de wereld.

Talentenlab

Leren doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en met je handen. We bewegen veel en je krijgt vaak creatieve vakken zoals muziek, handvaardigheid en drama. In ons talentenlab duiken we via ontdekkend leren in de wereld van wetenschap en techniek.

Jij bent waardevol

Mensen lijken op elkaar, maar toch zijn ze allemaal verschillend. Daarom kijken we naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om te leren. We houden rekening met je niveau, tempo en mogelijkheden. Want dan kun je goed groeien en ontwikkelen.

Je komt tot bloei op de Olijfboom

De Olijfboom is een plek waar je mag zijn wie je bent, in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat jij met plezier naar school gaat. Welkom!

Aanmelding Peuterplein woensdag 3 april: